Jim Deddes en Jan Hulst

Joardy season 2

|

Een serie die gebaseerd is op het typetje Harco, beter bekend als de ‘Huilon-man’ van de YouTube-hit Joardy Film. Fadua is te zien in de eerste aflevering van dit seizoen in de rol van Branko.

Harco (Jim Deddes) ligt al maandenlang in coma in het ziekenhuis. Hannah Hoekstra is arts in opleiding en begint iets wonderlijks te voelen voor Harco. Ze moet hem uit zijn coma krijgen, koste wat kost, en vol tegen de protocollen van het ziekenhuis in. Harco beleeft op zijn beurt de meest uiteenlopende avonturen tijdens zijn coma; hij is buurtcoach, zit in Call of Duty Warzone, in een K-popband en keert terug naar zijn jeugd. Ook Jokkepik, het gehele Stardump Snittin-universum en Jim Deddes (als zichzelf) komen langs. Harco moet alle registers opentrekken om te ontwaken en zijn redder in nood Hannah te kunnen ontmoeten. Welkom in Joardy Season 2.

Joardy Season 2 wordt geproduceerd door Halal (New Kids, YabYum) in coproductie met de VPRO.

Credits

Concept & idee: Jim Deddes, Jan Hulst, Giancarlo Sánchez

Cast: Jim Deddes, Hannah Hoekstra, Thomas Hoppener, Charlie Chan Dagelet, Gerda Havertong, Annette Malherbe, Sem Schilt, Peter Lusse, Noraly Beyer, Chiron Holwijn, Gillis Biesheuvel, Johanna Hagen, Dim Balsem en Yannick Jozefzoon.

WRAK

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom WRAK, de nieuwste voorstelling van Fadua.

 

Meld je nu aan voor de mailinglijst